• Samen met onze vereniging hopen wij ons in te kunnen zetten voor een wereld zonder MS, doet u ook mee?

  Op zondag 26 mei zal er voor Stichting DreaMS een actie-ochtend worden georganiseerd met o.a. een sponsorloop voor de jeugd tot O17. Daarnaast zal er rondom de wedstrijd van DCS 1 tegen VIOD 1 aandacht aan worden besteed om een mooi bedrag in te zamelen.
   
  Meer informatie over de actie-ochtend volgt!
   
  Naast deze actiedag is er de mogelijkheid voor DCS leden, vrijwilligers of andere geïnteresseerden om op de volgende momenten uw geldelijke bijdrage te leveren voor MS:
  DCS Clubavond donderdag 16 mei en 30 mei
  - Jeugdtoernooi O19 op 22 juni
  - Vrijwilligersavond 29 juni
   
  Begin juli van dit jaar is het zover, dan staat trainster Lindi van Ingen van de DCS meidenteam O15-1 aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse om daar de 4X 50 kilometer te bewandelen. Lindi is een sportieve en actieve jongedame en lid sv DCS en sc Westervoort. Deze wandeltocht zal worden gelopen voor het goede doel Stichting DreaMS dat zich inzet voor MS bij kinderen. Stichting DreaMS is opgericht nadat een clubgenoot van Lindi bij SC Westervoort helaas te horen heeft gekregen dat zij de ziekte MS heeft.
   
  Bij DCS hebben we een mooie jeugdafdeling waar kinderen kunnen bewegen en kunnen voetballen. Helaas is het voor kinderen met MS niet meer vanzelfsprekend om de dagelijkse dingen te kunnen doen en is het spelen van een voetbalwedstrijd vaak niet meer mogelijk omdat de ziekte je energie ‘afpakt’. Om onze dankbaarheid uit te mogen spreken dat wij zorgeloos kunnen voetballen staan wij stil bij de ziekte MS en komen we in actie. In actie voor een wereld zonder deze ziekte en hopen we op een mooie bijdrage vanuit onze vereniging door verschillende acties waar de gehele vereniging bij wordt betrokken.
   
  Samen met onze vereniging hopen wij ons in te kunnen zetten voor een wereld zonder MS, doet u ook mee? 
   
  DCS in actie voor kinder MS - Stichting DreaMS