• Grote Clubactie 2023

  Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor aanschaf nieuw trainingsmateriaal en het organiseren van leuke (jeugd)activiteiten voor ons leden. We willen daarvoor natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas.

  De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 23 september 2023. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

  De lotenverkoopboekjes worden deze week in een enveloppe voor of na de training op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september uitgereikt aan de leiders/trainers van de Ukken tm JO13.

  Het verzoek van het GCA team aan de leiders/trainers is om aan iedere speler uiterlijk zaterdag 23 september een lotenverkoopboekje te geven.

  De jeugdleden van JO14 tm JO19 kunnen dit jaar ook meedoen. Zij kunnen vooral met hun smartphone loten verkopen en ontvangen voor 23 september per email een persoonlijk bericht met informatie over de start van deze Grote Clubactie!

  Verkoopboekje met QR-code
  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje op de GCA Website. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het verkoopboekje.

  We doen het samen
  We gaan er met de gehele DCS jeugdafdeling vol voor en hopen ons doel, minimaal de opbrengst van vorig jaar €3100, te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit je omgeving!

  Via weblink; https://lot.clubactie.nl/lot/dcs-zevenaar/412094 of deel de DCS Clublink QR-code GCA hieronder.

  Je kunt ook je persoonlijke link QR-sticker op het verkoopboekje gebruiken of QR-code die je per mail hebt ontvangen!

 • DCS Clublink QR-code GCA