• DCS Clubhuis gaat weer open!

  Het Bestuur heeft op advies van de clubhuiscommissie besloten dat ons clubhuis miv donderdagavond 10 juni 2021 weer open gaat. Op de trainingsavonden woensdag en donderdag is het clubhuis en terras geopend van 19.30 uur tot (voorlopig) 22.00 uur. Ivm met het doortrainen van de seniorenteams in de maand juli blijft het clubhuis/terras op deze trainingsavonden geopend tot en met 22 juli 2021.

  Het clubhuis/terras is ook geopend op zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur, mits er door de seniorenteams wordt getraind. Een inventarisatie is nog gaande, zodat een rooster kan worden gemaakt.

  De (beperkte) openingsdagen/tijden blijven onder voorbehoud van voldoende bemensing en de actuele coronamaatregelen.

  Op de zaterdagen tijdens de wedstrijden KNVB Regiocup is het clubhuis/terras helaas niet geopend voor verkoop van consumpties. De groep met beschikbaar/inzetbaar bardienstpersoneel is nog onvoldoende om dit te kunnen faciliteren.

  Wel is er een gastheer vanaf 08.00 uur tot circa 12.30 uur aanwezig voor evt calamiteiten, bereikbaarheid en voor vragen over kleedkamer- en veldindeling. Tevens zal de gastheer de scheidsrechter(s) en de bezoekende verenigingen opvangen en doorverwijzen naar hun kleedkamers en velden en houdt hij/zij toezicht op schoonmaken van de kleedkamers. De leiders/trainers kunnen op hun verzoek van de gastheer (gratis) koffie/thee krijgen. 

  De actuele coronamaatregelen en huisregels zijn van toepassing in het clubhuis/terras (conform protocol Horeca). De huidige coronamaatregelen beperken momenteel nog het maximaal aantal personen binnen in het clubhuis (max 50 zitplaatsen) en buiten op het terras (max 36 zitplaatsen). Het is verplicht om te gaan zitten en lukt dat niet dan betekent VOL = VOL. Staanplaatsen zijn helaas niet toegestaan. Als het op eerste trainingsavonden te druk blijkt te worden dan wordt er voor de weken daarna een regeling (mss roulatieschema) gemaakt, zodat ieder team wisselend om de week toch met elkaar een biertje of frisje kan drinken. Het plaatsnemen met consumpties op de tribune is niet (meer) toegestaan.

  Om samen nog van een paar leuke en mooie zomerse voetbalavonden te genieten, verwacht het bestuur dat iedereen de geldende corona huisregels respecteert en naleeft. Ieder lid is natuurlijk verantwoordelijk voor haar/zijn eigen gedrag, maar om discussies te voorkomen en voor de duidelijkheid wordt de teammanager/aanvoerder voor het gedrag van teamleden aangesproken. Indien blijkt dat de corona huisregels niet worden nageleefd, zal de clubhuiscommissie iom het bestuur maatregelen treffen. Wees sportief en help elkaar bij het naleven van de corona huisregels!

  Het DCS Bestuur