• Bumé Zilveren Bal-toernooi bij VVO

    Vaste prik begin januari is het Bumé Zilveren Bal-toernooi bij voetbalvereniging VVO. Het toernooi wordt gehouden van donderdag 9 januari tot en met zondag 12 januari. Naast eerste elftallen komen ook JO19-elftallen in actie. Op vrijdagavond is er een recreantentoernooi voor 30+- en 35+-teams (m/v).

    Aan het toernooi voor eerste elftallen nemen deel Concordia Wehl, Dieren, DCS en VVO. De Zilveren Bal wordt verdedigd door Concordia Wehl, dat op donderdagavond om 20.30 uur speelt tegen VVO. Een half uur eerder begint DCS - Dieren. De winnaars spelen op zondag 12 januari de finale (aanvang 13.00 uur). De verliezers strijden diezelfde dag om de derde en vierde plaats (aanvang 12.30 uur).

    Voorafgaand aan de finale zullen de Heeren van Velp, VVO’s Walking Football-team haar opwachting maken en laten zien waarmee zij bezig zijn.

    Zaterdag 11 januari staat helemaal in het teken van de JO19-jeugd. Het JO19-toernooi begint om 10.30 uur. Deelnemende verenigingen zijn o.a. Groessen, Rheden, Leones, DVOV, Concordia Wehl, OBW en VVO.

    Alle wedstrijden voor de Bumé Zilveren Bal-toernooien 2020 worden gespeeld op sportcomplex “De Pinkenberg” in Rozendaal.