• Bereikbaarheid DCS 14 en 15 maart 2020


  De weg Hengelder in Zevenaar is van vrijdag 13 maart 18.00 uur tot maandag 16 maart 06.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De bedrijven en sportverenigingen blijven via omleidingsroutes bereikbaar.

  Tijdens de weekendafsluiting krijgen weggebruikers te maken met omleidingen en extra reistijd. De Ringbaan-Oost is vanaf de rotonde ter hoogte van de Vondellaan tot de rotonde bij de Babberichseweg niet begaanbaar voor autoverkeer. De weg Hengelder is vanaf Businesspark 7Poort niet toegankelijk.

  Sportpark Hengelder is tijdens de weekendafsluiting via de Marconistraat en Einsteinstraat bereikbaar. Alle bedrijven en sportverenigingen zijn via deze wegen te benaderen. Via bebording en verkeersregelaars wordt het verkeer in goede banen geleid.

  Op zaterdagmiddag 14 maart zal de veiligheid bij de oversteekplek van ons hoofdveld naar de velden 2, 3 en 4 worden geborgd door verkeersregelaars.

  Advies aan DCS leden, vrijwilligers en bezoekers is om zoveel als mogelijk met de fiets naar sportpark Hengelder te komen. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de huidige fietspaden en fietsomleidingen.

  DCS vraagt alle automobilisten die naar sportpark Hengelder komen om rekening te houden met de veiligheid van de andere weggebruikers en aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

  Meer informatie over de omleidingsroutes en bereikbaar DCS op sportpark Hengelder is te vinden via weblink; https://www.opweginzevenaar.nl/weekendafsluiting-hengelder-zevenaar-13-16-maart/