• Op 19 september zal er een instructieavond gehouden worden omtrent reanimatie en het gebruik van de AED. Een tweede avond staat gepland op 18 oktober 2017.

  Het is belangrijk dat er binnen zo\'n grote vereniging als DCS veel mensen zijn die weten hoe er gereanimeerd moet worden en hoe de AED gebruikt moet worden. We moeten er niet aan denken dat we voor een situatie komen te staan dat iemand een hartstilstand krijgt en we met veel mensen alleen maar toekijken omdat we gewoon weg niet weten hoe te handelen.

  Naast alle wedstrijden worden er veel andere activiteiten georganiseerd en we vinden het heel erg belangrijk dat er dus uit vele commissies én teams mensen zijn die kunnen reanimeren en/of de AED kunnen gebruiken!

  Meldt je daarom aan!

  Datum 19 september of 18 oktober 2017;
  Locatie: clubhuis DCS;
  Aanvangstijd 19.30 uur;
  Duur ongeveer 1,5 tot 2 uur;
  Maximale groepsgrootte 10 personen;
  Eigen AED wordt ook bekeken!

  Iedereen binnen DCS kan deelnemen aan deze instructieavonden. Je ontvangt na je deelname een certificaat. De cursus wordt gegeven door de EHBO vereniging Zevenaar.

  Na deze cursus hoef je nooit meer de angst te hebben dat je hulpeloos toe moet kijken als iemand een hartstilstand krijgt!

  Aanmelden via de mail: evenementen@svdcs.nl

  Vermeld in de mail je naam en geboortedatum en welke datum je voorkeur heeft. Geef tevens aan in welk team je actief bent, of in welke functie of commissie.