• Aanmelden als toeschouwer DCS-OBW!


  BELANGRIJKE INFORMATIE TOESCHOUWERS OEFENWEDSTRIJD DCS – OBW!

  Op dinsdagavond 18 augustus wordt de oefenwedstrijd DCS – OBW gespeeld. Normaliter komen er veel supporters/toeschouwers naar deze Zevenaarse derby kijken. De verwachting is dat ook voor deze oefenwedstrijd veel interesse is bij de supporters van beide verenigingen. Helaas mogen door de coronaregels maar maximaal 250 toeschouwers worden toegelaten.

  DCS heeft daarom in overleg met OBW het volgende besloten.

  Toeschouwers hebben ALLEEN toegang voor deze wedstrijd op 18 augustus als men zich vooraf persoonlijk via mailadres dcsobw2020@svdcs.nl aanmeldt. Vermeld in deze mail uw naam en dat u lid bent van DCS of OBW.

  Aanmelden kan uiterlijk tot 15 augustus. U ontvangt per mail antwoord dat u WEL of GEEN toegang heeft gekregen met daarbij toeschouwer nummer.

  Bij de toegangspoort van ons sportpark staat uw naam als aangemelde toeschouwer geregistreerd. Geen aanmelding, geen toegang en VOL = VOL!

  Langs het veld, op de tribune en in / rondom het clubhuis gelden de coronaregels m.n. de afstandsregel 1,5mtr en hygiëne. DCS verwacht dat iedere bezoeker deze regels respecteert en naleeft.

  Excuses voor deze maatregelen, maar de gezondheid en veiligheid van onze leden, vrijwilligers en bezoekers is het belangrijkste. We nemen hiermee onze verantwoordelijkheid en volgen de richtlijnen van de overheid.

  Namens bestuur DCS en OBW,
  René van Leeuwen
  Voorzitter sv DCS

   

  Disclaimer; uw naam en mailadres wordt tijdelijk opgeslagen en wordt alleen gebruikt voor registratie als toeschouwer voor de wedstrijd DCS-OBW. Dit is conform AVF en ons privacyreglement. Na een week worden deze data verwijderd uit ons bestand.