• Wedstrijdverslag 6 oktober 2019 SDOUC1– svDCS1

  Deze zondag was het weer een druilige zondag en de verwachtingen waren niet best. Toch maar naar Ulft om te kijken of het goede spel van vorige week in Varsseveld kon worden doorgezet tegen een beter voetballende ploeg.

  We kunnen kort zijn, het was van beide kant niet echt goed. Het weer was een spelbreker maar het was een beetje heen en weer voetbal. svDCS startte zonder Jan-Simon (geblesseerd) en met Jan daarom centraal naast Mark.

  Zowel SDOUC als svDCS haalde hun eigen niveau niet echt. SDOUC kreeg een goede kans, met een shot op de binnenkant van de paal. svDCS kreeg een bijna kans, maar de bal werd door Jarno op goal geschoten waar hij beter breed had kunnen leggen naar Kelvin. Verder kwamen beide ploegen niet.

  Na rust eigenlijk hetzelfde beeld. Een zowel SDOUC als svDCS machteloos en bleef het wat heen en weer gaan zonder echte kansen. Van svDCS kant was Tim nog het dichtst bij een kans, maar niet goed breed leggen was er de oorzaak van dat de Ulftse achterhoede kon ingrijpen.

  Een paar minuten voor het einde kreeg de ploeg uit Ulft nog een goede mogelijkheid, maar en goede redding van keeper Desley zorgde ervoor dat beide na 90 minuten met 1 punt naar de warme kleedlokalen konden.
  Al met al een wedstrijd die geen winnaar verdiende en ook niet kreeg. Volgende week thuis op het eigen Hengelder tegen Union maar opnieuw proberen om 3 punten te pakken.

  Martin